SOOPA

SOOPA is in 2013 opgericht nadat Barbara in haar trimsalon continu honden tegenkwam die de dupe waren geworden van diervoeder gerelateerde ziektes; zoals diabetes, obesitas, chronische jeuk en huidallergieën. Ze wilde hondenbezitters een gezonde snack aanbieden. Omdat ze wist dat honden gek zijn op groente en fruit ging ze hiermee aan de slag. Na veel testen was SOOPA ontwikkeld. De producten van SOOPA zijn op basis van groente en fruit, er zijn geen dierlijke producten in verwerkt. De producten zijn gemaakt van natuurlijke producten en volledig vegan. Daarnaast zijn de producten graanvrij en hebben ze een laag vetpercentage. De snacks zijn ook erg geschikt voor honden met allergieën.

 • SOOPA Healthy Bites Apple - Kale
  SOOPA Healthy Bites Apple - Kale

  Deze snacks van SOOPA zijn gemaakt van groente en fruit. Deze smakelijke bites voor de hond bevatten geen dierlijke ingrediënten. De apple-kale snoepjes bevatten appel, boerenkool en kelp.

  € 4,95
 • SOOPA Healthy Bites Carrot - Pumpkin
  SOOPA Healthy Bites Carrot - Pumpkin

  Deze snacks van SOOPA zijn gemaakt van groente en fruit. Deze smakelijke bites voor de hond bevatten geen dierlijke ingrediënten. De Carrot & Pumpkin Bites bevatten wortel, pompoenzaadjes en kurkuma.

  € 4,95
 • SOOPA Healthy Bites Cranberry - Sweet potato
  SOOPA Healthy Bites Cranberry - Sweet potato

  Deze snacks van SOOPA zijn gemaakt van groente en fruit. Deze smakelijke bites voor de hond bevatten geen dierlijke ingrediënten. Cranberry & Sweet Potato bites bevatten zoete aardappel, cranberry en lijnzaad.

  € 4,95
© 2011 - 2022 Natuurlijk voor je dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel