Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door @hanoemanclan
  Super blij met de services van Monique ze denkt met je mee. Heb je vragen staat ze je dag en nacht te woord Toppertje 👌🏾💯
 • Geplaatst door Patricia du Pon
  Ik ben zo blij met Monique in de buurt! Vanaf onze vorige boxer Baron een pupje was, kwam ik bij haar voor de puppyles en voor de voeding en het voedingsadvies. Toen Baro Leptospirose kreeg en erg ziek was heeft Monique Baron én mij zo goed bijgestaan en begeleid met etherische olie, pendelen en verdere raad en daad. Helaas is hij overleden maar Monique is er tot het laatst bij gebleven . Daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Toen we onze nieuwe boxerpup gingen halen, zijn we op de terugweg meteen langs Monique gereden voor vlees. Dat was de eerste kennismaking met haar en Brains. Ook puppyles gedaan en altijd KVV en of BARF voeding bij haar besteld en veel advies gekregen in de periode dat hij groeipijnen had en darmontsteking. Kortom: een rots in de branding! Fijn ook om samen af en toe naar lezingen te gaan. Ze is zeer kundig en lief voor dier én mens!
 • Geplaatst door cor de lijster
  Moniek,
  Langs deze weg mijn dank voor het onderhoud dat ik mocht ervaren betreffende mijn hond.
  Het was voor mij een bijzondere ervaring en zeer prettig.
  Zie langzaam al verbetering bij mijn estrella.
  Mijn dank ook namens mijn hond!!

  M.v.g. cor de lijster
 • Geplaatst door cor de lijster
  Gaarne advies voor mijn estrella.Hij heeft jeuk vooral op zijn rug.Hij krijgt momenteel naturis vlees en regelmatig een ei.
  Bij voorbaat mijn dank.

  m.v.g. Cor
 • Geplaatst door Marjolein Dankers
  In april van dit jaar hebben wij onze hond Oby uit het asiel gehaald. Uit Oby haar gedrag kunnen wij opmaken dat zij geen prettig verleden heeft gehad. Van een bange, onzekere hond heeft zij enorme stappen gemaakt naar een blije, vrije hond. Omdat wij haar verleden niet kennen en haar graag nog beter willen begrijpen hebben wij Moniek gevraagd Oby een behandeling op afstand te gegeven. Gisterenmorgen heeft dit plaatsgevonden. Moniek wist alleen dat Oby uit het asiel kwam. Verder hebben wij haar niets verteld, dit om er zo blanco mogelijk in te gaan. Na de behandeling volgde een gespreksverslag. We waren en zijn er nog steeds stil van. Nadien is er nog telefonisch contact geweest om het gespreksverslag toe te lichten. Moniek gaat nog verder met Oby d.m.v. Reiki behandelingen. We hebben er alle vertrouwen in!
 • Geplaatst door Marian Dubbelman
  Vanwege huid problemen bij mijn Labrador Max ben ik op zoek gegaan naar ander voer.
  Ik kwam toevallig op de site van "natuurlijk voor je dier". Via via ben ik bij Moniek terechtgekomen. Zij heeft mij goed advies gegeven en Max is over gegaan van brokken op vers vlees.Na een paar dagen leek hij al op te knappen van de vreselijke jeuk , maar dat was een beetje te vroeg gejuicht. Op aanraden van Moniek heeft Max nog twee weken Colostrum bijgekregen. We zijn nu ondertussen 4 maanden verder en ik heb een andere hond lijkt het. Max zit prima in z'n vacht en is na een periode van lusteloosheid nu weer een fitte actieve hond geworden. Bedankt Moniek, vooral namens Max !
 • Geplaatst door Rudy Leijten
  Onze amerikaanse stafford Dusty had regelmatig last van bloederige darminfecties en is sinds enkele weken helemaal overgeschakel op vers vlees en dagelijks een beetje veendrenkstof. Het was even wennen voor Dusty, maar ook voor ons, want hij mag geen koekjes etc. meer hebben. Wat een groot voordeel is, is dat Dusty al het aangeboden eten opeet in tegenstelling tot zijn brokken. Na een paar weken is Dusty nog mooier geworden. Een mooie zachte vacht, aangekomen in gewicht in goede proportie en meer actief.
 • Geplaatst door Angelien Theunissen
  Vanwege de droge, korstige huid van mijn beste maatje Milow ben ik op zoek gegaan naar beter voer. Gelukkig kwam ik per ongeluk op deze site terecht en heb meteen een doos vlees besteld. Dit werd netjes bij mij thuis afgeleverd met advies hoe het te gebruiken (super service!!!). Tot mijn blijdschap was er na drie dagen al verschil te zien, de vacht van Milow is weer heerlijk zacht aan het worden en begin weer te glanzen. Daar komt bij dat Milow er dol op is!
  Heel erg bedankt Moniek ook namens Milow
© 2011 - 2021 natuurlijkvoorjedier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel