KIVO

Eerlijke en natuurlijke voeding, zonder fratsen. Dat is voor Kivo belangrijk. Kivo is opgezet door opa Bert en daarna overgenomen door zijn schoonzoon, een echt familiebedrijf dus. Kivo maakt voeding die gebaseerd is op de natuurlijke behoefte van de hond. Ze streven ernaar om met hun voeding zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven. Dit doen ze door de samenstelling van een prooidier te verwerken in complete maaltijden. Een combinatie van spiervlees, orgaanvlees en bot. Zonder toevoegingen van synthetische vitminemixen en geur-, kleur- en smaakstoffen. Gezond leven zoals de natuur het bedoeld heeft. Dat is waar het ruime assortiment van Kivo voor bedoeld is.

Vanwege het grote assortiment van Kivo, kunnen wij niet alle producten op voorraad hebben. We kopen de producten van Kivo iedere dinsdag in. Dus bestellingen voor dinsdag ontvangen worden op dinsdag ingekocht. Bestellingen vanaf dinsdag of later, worden de week erna ingekocht. Diepvriesproducten worden niet verstuurd, de diepvriesproducten kunnen worden afgehaald in Made op afspraak. Meer informatie. 

  • KIVO groenteworst 250 gram - Diepgevroren
    KIVO groenteworst 250 gram - Diepgevroren

    Kivo heeft deze groenteworst samengesteld met groenten die rijk zijn aan vitaminen die niet in vlees zitten. Daarnaast zijn ze gepureerd en gekookt waardoor het goed verteerbaar is in het darmstelsel.

    - Andijvie: Bevat veel…

    € 1,70
© 2011 - 2024 Natuurlijk voor je dier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel